Bell Schedule

Start Time

End Time

Length

Morning Meeting/Reunion de la manana

8:40 AM

8:50 AM

10 min

1st Period

8:55 AM

10:05 AM

70 min

2nd Period

10:10 AM

11:20 AM

70 min

7th Grade Advisory/6th Grade Lunch and Recess

11:20 AM

12:05 PM

45 min

6th Grade Advisory/7th Grade Lunch and Recess

12:05 PM

12:50 PM

45 min

3rd Period

12:55 PM

2:05 PM

70 min

4th Period

2:10 PM

3:15 PM

65 min

 

C Day Schedule

C Days are usually on Fridays. Students have all classes on C days. Dias C por lo menos estan los viernes. Estudiantes tienen todas las clases en dias C.

Start Time

End Time

Length

Morning Meeting/Reunion de la manana

8:40 AM

9:05 AM

25 min

1st Period

9:10 AM

9:55 AM

45 min

2nd Period

10:00 AM

10:45 AM

45 min

3rd Period

10:50 AM

11:55 AM

65 min

4th Period 7th Grade/6th Grade Lunch

12:00 PM

12:45 PM

45 min

4th Period 6th Grade/7th Grade Lunch

12:50 PM

1:35 PM

45 min

5th Period

1:40 PM

2:25 PM

45 min

6th Period

2:30 PM

3:15 PM

45 min